2015. március 30., hétfő

BIRD008 Motívum Sorok - Románia Madarak - Jelenlegi ára: 1 Ft


Leírás:
Állapot: mint a képen, pecsételt, jó állapot, saját gyűjteményből!
Többi bélyeg aukcióm IDE KATTINTVA megtekinthető!
Kínálat:
Bélyegek minden mennyiségben. Tételeim között a motívumgyűjtők szerelmesei biztosan találnak kedvükre való bélyegeket. A többletpéldányokat, vagy a nekem nem kellő, nem gyűjtési területembe tartozó sorokat, sortöredékeket kínálom eladásra, szinte kizárólag 1 ft-os aukciókban, vagy jelképes áron. A mennyiség több 1000 db bélyeg, a feltöltés folyamatos, s az aukciók kizárólag összefüggések vagy valamilyen téma szerinti rendezésben kerülnek feltöltésre, hogy a kedves gyűjtőbarátok kedvére tegyek.
Privacy&Policy:
Aki licitál, elfogadja az online vásárláshoz tartozó kitételeket, a vatera ide vonatkozó szabályzatát és az uniós előírásokat!
Továbbá beleegyezik, hogy 3 napon belül felveszi velem a kapcsolatot, és a leütéstől számított 5 munkanapon belül rendezi az adás-vétel rá eső részét (befizeti agy utalja az összeget).
Ezek nem betartása és ezen információk nem tudása nem mentesít a következmények alól! Fenn tartom a jogot ilyen esetekben a negatív értékelésre és a licitek semmisnek vételére, illetve ezen tételek újrahirdetésére a többi vásárló részére.
Vásárlás:
Különböző időpontokban lejáró aukciók tételeinek összevárására is van lehetőség, de ez mindig egyedi megbeszélés tárgyát képezi.
Kapcsolatfelvétel:
A vásárlásról automatikus üzenetet kap a vevő a szükséges információkkal. A kapcsolatfelvétel a leghamarabb lejárt idejű vásárolt tételtől számított 3 nap.
Posta:
A postaköltség erősen méret és súlyfüggő, így a megadott postaköltség mindig a vásárolt tételek mennyiségétől és méretétől függően alakul! Személyes átvétel nincs!
Kellemes böngészést és licitálást kívánok, gyűjtőtársi üdvözlettel: sinkatesz



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-04-12 16:29
. BIRD008 Motívum Sorok - Románia Madarak - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése