2015. március 26., csütörtök

Miss Fiori piros vászoncipő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Miss Fiorivászon tornacipő ik4-s méret, de valójában inkább uk 3 , max 36-s os méret, 23 cm, de ennél kisebb lábra kényelmes. keskeny lábfejre!! magamnak rendeltem, de egy-két felvétel után rá kellett jönnöm, hogy nem tudok ökölbe szorított lábfejjel járni, így rendeltem egy nagyobbat, ez meg eladósorba került. amúgy nagyon kényelmes, jó kis szaladgálós cipő. Az első katalóguskép, a többi a saját példányomról készült. (ugyanez, most a budaörsi sportsdirectben 2990. - akciósan)
A  ruhákat túlnyomórészt újonnan vásároltam, csak a kislányom viselte őket. Természetesen mosva-vasalva küldök mindent, elnézést, csak helyszűke miatt gyűröttek a holmik!
Nézz körül nálam, töltök még  ruhákat, kabátokat, mellényeket, pulcsikat, szoknyákat,  tunikákat, ingeket, 122-128-134-140 méretben. Cipőket,  34-35-36s méretig. köszönöm. ( szandálokat, tornacipőket is)
Kizárólag ajánlottan postázok, simán még a vevő felelősségére sem, köszönöm a megértést.   Ha bármi minőségi/egyéb problémád támad, kérlek, jelezd felém, megoldjuk.
Kérek szépen mindenkit, hogy az aukció megnyerése után egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot, és max. két héten belül rendezze a tranzakciót( természetesen megértő vagyok, tudok várni fizetésig, hónap elejéig - csak szólj! ) ha és amennyiben ez nem így történik, kénytelen vagyok negatív értékelés mellett újra meghirdetni a terméket. Köszönöm a megértést. ( sajnos, rossz tapasztalat kényszerít erre)


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2015-04-15 19:10
. Miss Fiori piros vászoncipő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése